شرکت مهندسی کار اندیش صنعت شیمی

شرکت مهندسی کاراندیش صنعت شیمی انواع فرمولاسیون واکس کفش و خط تولید واکس کفش را طبق جدیدترین روش های ساخت و تولید و مورد تایید بهداشت و استاندارد ملی مبتنی برتجربه مهندسین و محققین شیمی خود ارائه می نماید.


این شرکت در زمینه زیر فعالیت می نمایید:

راه اندازی خط تولید واکس کفش, ارائه فرمول ساخت واکس کفش,

آموزش تولید واکس کفش, تامین مواد اولیه واکس کفش,

فروش تجهیزات تولید واکس کفش

ارائه تخصصی فرمولاسیون انواع واکس کفش


همکاری موثر و موفق به همراه رضایت تولیدکنندگان در کشورهای ایران, افغانستان, عراق,  تاجیکستان, آذربایجان, اربیل کردستان, تاجیکستان, ترکمنستان و سایر کشورها

مهمترین تفاوت شرکت مهندسی کار اندیش صنعت شیمی با سایر شرکت ها این است که علاوه بر ارائه فرمول های جدید و با کیفیت تولید واکس کفش و تجهیزات تولید و مواد اولیه مورد نیاز شما تا سالها پشتیبانی مستقیم تولید شما را چه از نظر علمی و کیفیت و چه از نظر به روزرسانی فرمول های ساخت واکس کفش شما انجام می دهد و همراه با شما قدم به قدم و گام به گام پیش می رویم تا در کار خود استاد و بهترین شوید.

قبل از هرگونه اقدام عملی جهت ثبت شرکت, گرفتن مجوزات لازم, خرید مواد اولیه, خرید فرمولاسیون, راه اندازی خط تولید واکس کفش, ساخت واحد تولیدی و دیگر  اقدامات عملی حتما از مشاوره رایگان متخصصین ما استفاده نمایید.

سالها تجربه موفق در امر مشاوره جهت راه اندازی و ساخت و تولید انواع واکس کفش

**رضایت تمام مشتریان پشتوانه ما است**
توجه:
کلیه اطلاعات این سایت انحصاری است و با زحمت و علم مهندسین این شرکت جمع آوری و نوشته شده است لذا هرگونه کپی برداری توسط دیگران ممنوع می باشد.
در  خرید فرمولاسیون و مواد اولیه و تجهیزات تولید کاملا دقت نمایید متاسفانه خیلی از دوستان و مشتریان ما قبلا با مراجعه به شرکت ها و افراد نامناسب و سودجو با مبالغ بالاتر اقدام به خرید مواد اولیه و فرمولاسیون و تجهیزات با وعده های کاذب و بدون برآورد و مشاوره با متخصص و مهندسین باتجربه کردند که این امر باعث ضرر مالی و عدم رسیدن به نتیجه مطلوب آنها شده بنابراین در انتخاب خود دقت نمایید.

آماده ارائه مشاوره کاملا رایگان ازطریق:

ارتباط از طریق شبکه مجازی:(واتساپ, ایمو, تلگرام)

شماره  موبایل: 09154747970

شماره دفتر: 05136144019

شماره فاکس: 05136144019

جیمیل: karandishsanatco@gmail.com

مشاوره رایگان توسط متخصص شیمی مطابق با استاندارد های ملی با کمترین هزینه ها و قیمت اقتصادی و قابل رقابت با کلیه تولید کنندگان واکس کفش انجام می شود.

تاریخچه واکس کفش

از دوران قرون وسطی، از دوببین، محصولی مومی، برای نرم و ضد آب بودن چرم استفاده می شد. اما این ماده سبب درخشش نمیشد. این ماده از موم طبیعی، روغن، خاکستر سودا و پیه تهیه می شد. از آنجا که در قرن هجدهم چرم با روکش طبیعی رواج پیدا کرد، براقیت آن خصوصاً در کفش و چکمه اهمیت یافت. در اواخر قرن 18 و اوایل قرن 19 اشکال مختلفی از واکس کفش در دسترس قرار گرفت، اما به ندرت به عنوان واکس کفش شناخته می شود. این مواد اغلب سیاه کننده نامیده می شوند. در حال حاضر از Tallow، یک محصول جانبی حیوانی، برای تولید یک شکل ساده از واکس کفش استفاده می شد. شیکاگو، به یک منطقه اصلی تولید واکس کفش تبدیل شد.
در لندن، برادران وارن، توماس و جاناتان، در حدود سال های 1795–98، ابتدا با مشارکت و سپس با شرکت های رقیب، شروع به تولید واکس کردند. شرکت بلکینگ جاناتان وارن به عنوان اولین کارفرمای چارلز دیکنز جوان 12 ساله در سال 1823 ذکر شده است. رقیب شرکت های وارن در لندن شرکت Day & Martin است که در سال 1801 تشکیل شد.

واکس کفش چیست

واکس به صورت عمومی به ماده‌ای گفته می‌شود که بر روی جسمی مالیده شود به‌طور مثال واکس کفش ماده‌ای است که روی کفش برای ایجاد لایه‌ای شفاف و محافظت از نخ‌های آن مالیده می‌شود. معمولاً واکس ماده‌ای کرم مانند است که برای براق کردن سطح مواد مختلف استفاده می‌شود. امروزه جهت ایجاد رفاه دستگاه‌هایی جهت واکس کفش ایجاد شده‌است که به آن دستگاه براق‌کننده کفش می‌گویند که به وسیله یک یا دو برس که به صورت افق قرار دارند رویه و کناره‌های کفش را تمیز می‌نماید.

واکس کفش خمیری مومی، کرم یا مایعی است که برای صیقل دادن، درخشش و کفش یا چکمه چرمی ضد آب برای افزایش عمر کفش و بازیابی، حفظ و بهبود ظاهر آنها استفاده می شود. واکس های کفش با توجه به بافت هایشان از مایعات گرفته تا موم های سخت متمایز می شوند. واکس های کفش از موم، روغن ها، نفت خام، تربانتین، اتیلن گلیکول و صمغ های گیاهی ساخته می شوند. واکس در اصل برای ضد آب کردن کفش های چرمی اختراع شد. موم نخل و موم زنبور عسل از نفوذ آب جلوگیری می‌کنند و به سطح چرم ظاهری صیقلی می دهند. ولی برای این که به چرم بچسبند به آن ها مواد «نامیزه ساز» مانند «لانولین» یا «چربی پشم» و «اتیلن گلیکول» می افزایند. این مواد کمک می کنند تا موم ها، روغن ها و حلال ها با آب مخلوط شوند و تشکیل امولسیونی کره مانند و غلیظ را بدهند که باعث می شود خمیر مومی راحت تر روی کفش مالیده شود.

روش درخشش کفش مردم به تدریج مورد توجه قرار گرفت و بسیاری از پسران در خیابان های شهر با استفاده از یک فرم اولیه واکس کفش همراه با یک پارچه, خدمات واکس کفش ارائه می دادند.

ویژگی های فرمولاسیون واکس کفش این شرکت

1) سازگار با محیط زیست

2) ماندگاری تا 24 ساعت

3) دارای قدرت تمیز کنندگی و براق کنندگی

4) ضد آب

5) قیمت به صرفه

6) عدم آسیب به بافت کفش 

بهترین نوع واکس کفش

کرم: این ماده تمیزکننده همانطور که از نامش پیداست، همانند کرم بوده و درخششی مات را به ظاهر کفش می‌بخشد. در ضمن سطح کفش را مرطوب می‌کند که به نوبه خود باعث تنفس و باز شدن منافذ چرم می‌شود. همچنین برای کفش‌هایی که کمی سفت و خشک هستند انتخابی عالی است. کرم تمیز کننده و جلا دهنده کفش چرم، ساده‌ترین نوع واکس برای افراد مبتدی می‌باشد و مناسب کسانی است که به سرعت می‌خواهند ظاهر کفش خود را تمیز کنند‌.

موم: این ماده که همان واکس نامیده می‌شود، یک تمیز کننده و براق ‌کننده جامد با ماده پایه‌ای تربانتین است که به اندازه کرم حالت روان نیست. از نظر درخشش، افزایش طول عمر و ماندگاری و هر مورد دیگری، موم بسیار مناسب است. اما استفاده از آن دارای فرآیند چند مرحله‌ای بوده و کمی زمان بر است. نباید موم را بیش از حد استفاده کند، زیرا اگر ضخامت بیشتری از واکس بر روی کفش اعمال شد، هم جلا دادن کفش سخت می‌شود و هم اینکه منافذ کفش را نیز به طور کامل می‌بندد.

موم رنگ‌دانه کمتری دارد، اما یک لایه محافظ و صاف روی کفش ایجاد می کند. این مورد می‌تواند خراش‌های کوچک را پر کرده و پنهان کند و تا در نهایت درخشش خیره‌کننده‌ای ایجاد کند. همچنین سطحی ضد آب را فراهم می‌کند که باعث محافظت از چرم می‌شود. از طرف دیگر کرم می‌تواند ضمن ایجاد رنگی یکنواخت، به وضعیت ظاهری کفش شما کمک کند. غلظت بالای موم چیزی است که به شما امکان می‌دهد درخشش بالایی را ایجاد کنید. اما موم به اندازه کرم، منافذ کفش را باز نمی‌کند.

بهترین نوع واکس برای کفش چرم بستگی به نیازهای شما دارد:

1) براق کردن: موم

2) ماندگاری بالا: موم

3) تغذیه‌کنندگی: موم و کرم به یک اندازه

4) باز کردن منافذ: کرم

5) مقاومت در برابر آب: موم

6) قیمت: بستگی به برند و کشور سازنده دارد.

وازلین برای کفش چرم نوعی ماده‌ی معدنی و کرمی شبیه به ژل است که از ترکیب پارافین، واکس میکرو کریستالی و مواد معدنی به‌دست می‌آید. در صورتی که به مراقبت از کفش چرمی خود اهمیت می‌دهید باید در نظر داشته باشید که استفاده از وازلین یکی از بهترین روش‌هایی است که با آن می‌توان کفش خود را برای مدت طولانی و یا حتی برای همیشه نو و تازه نگه داشت.

مزایا و معایب استفاده از وازلین

مزایای استفاده از وازلین برای کفش چرم

از وازلین در زمینه‌های مختلف آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. یکی از پرکاربردترین زمینه‌هایی که از وازلین استفاده می‌شود می‌توان به بکارگیری آن به عنوان واکس برای محصولات چرمی اشاره کرد. براق کردن محصولات چرمی از ویژگی‌های برجسته‌ی وازلین است. با استفاده از وازلین می‌توان براقیت اولیه کفش‌های چرمی را به آن‌ها بازگرداند و دوباره آن‌ها را مثل روز اول نو و درخشان کرد. همچنین استفاده از وازلین موجب می‌شود تا گرد و غبار روی سطح کفش ننشیند. وازلین با نرم کردن بافت چرم کفش مانع از ترک ترک شدن چرم با گذشت زمان می‌شود پس در صورتی که در نظر دارید کفش‌های چرم خود را نرم نگه دارید و از خط افتادن روی کفش خود جلوگیری کنید.

وازلین همانند یک واکس عالی عمل کرده و کفش را بصورت صحیح و سالم نگه می‌دارد. تفاوتی که وازلین با سایر واکس‌ها دارد این است که وازلین ارزان قیمت است. وازلین در مقایسه با واکس‌های مایع، اسپری و کرم دارای تاثیر بهتری در کفش چرم است. توصیه می‌شود از وازلینی‌ برای کفش چرم خود استفاده کنید که دارای بو و عطر دلنشینی هستند.

معایب استفاده از وازلین در کفش چرمی

استفاده از وازلین برای کفش چرم نه‌تنها به بهتر شدن چرم کمک می‌کند بلکه هیچ معایبی ندارد. پس با خیال راحت از وازلین برای کفش‌ چرم خود استفاده کنید. این امر در مورد کیف‌های چرم نیز صدق می‌کند. وازلین هیچ ضرری برای محصولات چرمی ندارد و با اطمینان می‌توان از آن استفاده کرد.

روش استفاده صحیح از واکس کفش

1) در ابتدا قبل از استفاده از وازلین برای کفش چرم باید یک قالب استاندارد درون کفش خود قرار دهید. دلیل استفاده از قالب در داخل کفش این است که فرم و شکل کفش شما در هنگام وازلین زدن بهم نریزد و کفش شکل اولیه خود را حفظ کند. در صورتی که قالب کفش ندارید می‌توانید درون کفش را به کمک کاغذ باطله پر کنید.

2) سپس به کمک یک دستمال یا پارچه‌ی تمیز گرد و خاک روی کفش را پاک کنید.

3) مقداری از وازلین را برداشته و آن را توسط پارچه‌ای نرم یا دستمال یا یک براش نرم روی کل کفش پخش کنید. بهتر است در هنگام زدن وازلین به روی کفش حرکت دست شما بصورت رفت و برگشتی باشد.

4) بعد از زدن وازلین باید 5 الی 10 دقیقه منتظر بمانید تا وازلین جذب کفش شما شود. بطوریکه کفش را نرم کرده باشد. به دلیل اینکه از وازلین به عنوان واکس استفاده می‌کنید دیگر نیازی به برس یا فرچه به مالیدن و یکنواخت کردن وازلین روی سطح کفش نیست. ولی در صورتی که اصرار به برق انداختن کفش دارید می‌توانید از فرچه‌های مویی نرم بجای برس‌های پلاستیکی استفاده کنید. زیرا این برس‌های پلاستیکی بسیار سفت هستند و روی کفش خط می‌اندازند و به آن آسیب می‌زنند. همچنین برای تمیز کردن قسمت‌هایی از کفشتان که برآمدگی دارند می‌توان از یک مسواک استفاده کرد. دلیل استفاده از مسواک این است که ممکن است نتوان از برس برای تمیز کردن قسمت‌های ظریف کفش استفاده کرد و بتوان با مسواک کوچکتر اینکار را به‌راحتی انجام داد.