بایگانی نوشته‌ها


فرمول پودر کیک زعفرانی

فرمول پودر کیک زعفرانی

ارائه روش ساخت فرمول پودر کیک زعفرانی با استفاده از بهترین مواد اولیه و در عین حال قیمت پایین تولید آن جهت مصرف قنادی ها و کارخانه های کیک پزی با بالاترین بافت و کیفیت و قابل رقابت با بهترین برندهای بازار است.

فرمول پودر کیک خانگی

فرمول پودر کیک خانگی

باتوجه به اینکه کیک های خانگی جزو پر مصرف ترین کیک ها میباشد با سالها تجربه به فرمولی از پودر کیک های خانگی دسته یافته ایم که پودرهایی کاملا سبک , با کیفیت و خوشمزه است و از لحاظ کیفیت و قیمت بسیار به صرفه است.

فرمول پودر ردولوت قرمز

فرمول پودر ردولوت قرمز

همانطور که میدانید از پودر ردولوت در تولید انواع کیک و شیرینی های قرمز رنگ در قنادی ها و کارخانه های تولید کیک و شیرینی استفاده میگردد که ما در اینجا بهترین فرمول ویژه تولید پودر کیک ردولوت را با سالها تجربه در اختیار شما تولید کننده گرامی قرار میدهیم.

فرمول ساخت آرد تگرال شکلات,نسکافه ای,کاپوچینو

فرمول ساخت آرد تگرال شکلات,نسکافه ای,کاپوچینو

یکی از مواد اولیه پر مصرف در تولید و ساخت انواع کیک ها و شیرینی ها ساخته شده در کارخانه های کیک پزی و قنادی ها پودر تگرال شکلاتی,پودرتگرال نسکافه ای و پودر تگرال کاپوچینو است.ما به شما بهترین روش ساخت و تولیدبا قیمت بسیار پایین و کیفیت بالا را آموزش می دهیم.