شرکت مهندسی کار اندیش صنعت شیمی
شرکت مهندسی کاراندیش صنعت شیمی انواع فرمولاسیون فوم بتن و خط تولید فوم بتن را طبق جدیدترین روش های ساخت و تولید و مورد تایید بهداشت و استاندارد ملی مبتنی بر تجربه مهندسین و محققین شیمی خود ارائه می نماید.
این شرکت در زمینه زیر فعالیت می نمایید:
راه اندازی خط تولید فوم بتن, ارائه فرمول ساخت فوم بتن,
آموزش تولید فوم بتن, تامین مواد اولیه فوم بتن,
فروش تجهیزات تولید فوم بتن
ارائه تخصصی فرمولاسیون انواع فوم بتن |
همکاری موثر و موفق به همراه رضایت تولیدکنندگان در کشورهای ایران, افغانستان, عراق, تاجیکستان, آذربایجان, اربیل کردستان, تاجیکستان, ترکمنستان و سایر کشورها |
مهمترین تفاوت شرکت مهندسی کار اندیش صنعت شیمی با سایر شرکت ها این است که علاوه بر ارائه فرمول های جدید و با کیفیت تولید فوم بتن و تجهیزات تولید و مواد اولیه مورد نیاز شما تا سالها پشتیبانی مستقیم تولید شما را چه از نظر علمی و کیفیت و چه از نظر به روزرسانی فرمول های ساخت فوم بتن شما انجام می دهد و همراه با شما قدم به قدم و گام به گام پیش می رویم تا در کار خود استاد و بهترین شوید.
قبل از هرگونه اقدام عملی جهت ثبت شرکت, گرفتن مجوزات لازم, خرید مواد اولیه, خرید فرمولاسیون, راه اندازی خط تولید فوم بتن, ساخت واحد تولیدی و دیگر اقدامات عملی حتما از مشاوره رایگان متخصصین ما استفاده نمایید.
سالها تجربه موفق در امر مشاوره جهت راه اندازی و ساخت و تولید انواع فوم بتن
**رضایت تمام مشتریان پشتوانه ما است** |
توجه: کلیه اطلاعات این سایت انحصاری است و با زحمت و علم مهندسین این شرکت جمع آوری و نوشته شده است لذا هرگونه کپی برداری توسط دیگران ممنوع می باشد. در خرید فرمولاسیون و مواد اولیه و تجهیزات تولید کاملا دقت نمایید متاسفانه خیلی از دوستان و مشتریان ما قبلا با مراجعه به شرکت ها و افراد نامناسب و سودجو با مبالغ بالاتر اقدام به خرید مواد اولیه و فرمولاسیون و تجهیزات با وعده های کاذب و بدون برآورد و مشاوره با متخصص و مهندسین باتجربه کردند که این امر باعث ضرر مالی و عدم رسیدن به نتیجه مطلوب آنها شده بنابراین در انتخاب خود دقت نمایید. |
آماده ارائه مشاوره کاملا رایگان از طریق:
ارتباط از طریق شبکه مجازی:(واتساپ, ایمو, تلگرام)
شماره موبایل: 09154747970
شماره دفتر: 05136144019
شماره فاکس: 05136144019
جیمیل: karandishsanatco@gmail.com
مشاوره رایگان توسط متخصص شیمی مطابق با استاندارد های ملی با کمترین هزینه ها و قیمت اقتصادی و قابل رقابت با کلیه تولید کنندگان فوم بتن انجام می شود.
تاریخچه فوم بتن |
پل اسمیتی مربوط به دوره 1930 از بتن کف دار برای پر کردن استفاده می کرد.
تاریخچه بتن فوم به اوایل دهه 1920 و تولید بتن هوادهی اتوکلاو برمی گردد که عمدتا به عنوان عایق استفاده می شد. یک مطالعه دقیق در مورد ترکیب، خصوصیات فیزیکی و تولید بتن کف شده برای اولین بار در دهه 1950 و 60 انجام شد که در پی این تحقیقات، مواد افزودنی جدیدی در اواخر دهه 1970 و اوایل دهه 80 تولید شد که منجر به استفاده تجاری بتن فوم در پروژه های ساختمانی شد. ابتدا این ماده در هلند برای پر کردن فضای خالی و تثبیت زمین استفاده می شد که تحقیقات بیشتر در هلند به استفاده گسترده تر از بتن فوم به عنوان یک ماده ساختمانی کمک کرد. بتن فوم ضد حریق، ضد حشرات و ضد آب است که عایق حرارتی و صوتی قابل توجهی را ارائه می دهد و می توان آن را با ابزارهای چوبی تراش، حفاری و شکل داد. از این مصالح ساختمانی می توان برای ساخت پی، زیر کف ، بلوک های ساختمانی ، دیوارها ، گنبدها یا حتی قوس هایی استفاده کرد که می توانند با یک پارچه ساختمانی تقویت شوند.
فوم بتن چیست |
از آنجا که عمدتا از سنگدانه درشت برای تولید بتن فوم استفاده نمی شود, آن را سیمان کف می نامند. تراکم بتن فوم معمولاً از 400 کیلوگرم در متر مکعب تا 1600 کیلوگرم در متر مکعب متغیر است. چگالی به طور معمول با جایگزینی کامل یا بخشی از سنگدانه ریز با کف کنترل می شود.
بتن فوم دار معمولاً از دوغاب سیمان یا خاکستر بادی و شن و ماسه و آب تشکیل شده است، اگرچه برخی, سیمان و آب خالص را با ماده کف کننده برای مخلوط های بسیار سبک توصیه می کنند. این دوغاب بیشتر با یک کف هوادهی مصنوعی در یک کارخانه مخلوط کردن بتن مخلوط می شود. کف با استفاده از یک ماده کف کننده، مخلوط با آب و هوا از یک ژنراتور ایجاد می شود.
مخلوط بتن فوم دار ممکن است در قالب ریخته شود، یا به طور مستقیم در عناصر سازه ای پمپ شود. کف به دلیل رفتار تیکسوتروپیک حباب های کف، به دوغاب اازه می دهد تا آزادانه جریان یابد، و به راحتی در فرم یا قالب انتخاب شده ریخته شود. ماده چسبناک برای جامد شدن به 24 ساعت زمان نیاز دارد. پس از جامد شدن، محصول تشکیل شده از قالب خود خارج می شود. عمل برش هنگامی انجام می شود که بتن هنوز نرم باشد.
ویژگی های فرمولاسیون بتن فوم این شرکت |
1) سبک وزن
2) عایق صدا
3) عایق حرارت
4) دارای صرفه اقتصادی
5) مقاوم در برابر نفوذ آب
کاربرد بتن فوم |
1) رویکردهای پل / خاکریزها
2) رها کردن خط لوله / پر شدن حلقوی
3) پرکردن سنگر
4) بلوک های پیش ساخته
5) عناصر دیواری / پنل های پیش ساخته
6) دیوارهای ریخته گری شده
7) صفحات سقف عایق بندی
8) زیر پایه در بزرگراه ها
9) پر کردن حفره های فاضلاب و تونل
10) تخته های عایق پیش ساخته
مواد استفاده شده در بتن فوم |
1) آب: آب مصرفی باید فاقد هرگونه آلودگی به مواد آلی و روغنی و خاک باشد و می توان از آب شرب استفاده کرد. این آب را می توان با استفاده لوله کشی شهری و یا تانکر های آب تامین کرد فقط باید نهایت دقت را بکار برد که آب تا رسیدن به مرحله اختلاط دچار آلودگی نشود.
2) سیمان: برای تولید فوم بتن از انواع سیمان ها می توان استفاده کرد اما بهترین حالت برای ساخت فوم بتن، سیمان پرتلند نوع دوم می باشد. در نگهداری از سیمان نیز بایستی تمامی دقت های لازم را به کار برد تا در معرض رطوبت قرار نگیرد و حین حمل و نقل بسته های سیمان پاره نشوند به علاوه اگر از سیمان فله ای استفاده می شود باید در سیلو نگهداری شوند.
3) فوم: براي توليد كف معمولاً از مادهاي به نام فوم استفاده ميشود. اين مايع ابتدا با آب رقيق شده و سپس در محفظهاي به كمك فشار ناشي از كمپرس هوا يا در اثر به همزدن سريع تبديل به كفي ميشود كه در آن حبابهايي با قطر در حد ميليمتر و كمتر توليد شدهاند. براي توليد كف پايدار در ساختار داخلي ماده كفزا و يا به طور مستقل از يك ماده پايداركننده كف استفاده ميشود تا حبابهاي توليد شده پايداري خود را تا زمان گيرش اوليه بتن حفظ نموده و اصطلاحاً كف نخوابد. معمولاً كف پايدار حاصل خامهاي شكل ميباشد.
مواد كفزا (فوم) را ميتوان به لحاظ ساختاري در دو رده طبقهبندي كرد كه شامل:
4) مواد بر پايه پروتئين حيواني (فوم پروتئينه)
5) مواد كفزاي شيميايي
معمولاً كف حاصل از مواد بر پايه پروتئين به لحاظ حجمي كمتر ولي پايدارتر از كف حاصل از مواد شيميايي ميباشد. مواد شيميايي داراي پايداري كف كمتر از دو ساعت و افزايش حجم حاصل از كف كردن حدود ۲۵ برابر حجم اوليه ميباشند در حالي كه در مواد فوم پروتئينه و پايداري دو برابر بيشتر و حجم كف توليد شده حدود نصف مواد شيميايي ميباشد. البته برخي شركتها از تركيب مواد شيميايي و پروتئينه استفاده ميكنند. در هر حال پايداري كف بايد به حدي باشد كه بعد از فرآيند اختلاط كف با ملات سيماني و تا گيرش اوليه مخلوط كف پايداري خود را حفظ نمايد و در غير اين صورت قسمتي از حبابها قبل از گيرش اوليه سيمان از هم پاشيده و در نتيجه وزن افزايش مييابد.
مزایای بتن فوم |
1) مقاومت در برابر آتش: مقاومت فوم بتن ها در برابر آتش فوق العاده زیاد می باشد به طوری که یک قطعه فوم بتن با ضخامت متوسط ۸۸ سانتی متر قادر به تحمل گرمای تا درجه حرارت ۱۲۷۰ درجه است.
۲) مقاومت در برابر یخ زدگی و فرسایش: با توجه به غیرقابل نفوذ بودن فوم بتن مشکل یخ زدگی ناشی از نفوذ آب به داخل بتن و یخ زدن آن و فرسایش فوم بتن وجود ندارد.
۳) سبک وزنی: سبک بودن فوم بتن باعث کاهش وزن سازه در نتیجه کاهش نیروهای نیروهای وارد به پی و فونداسیون می شود و همین موضوع باعث کاهش هزینه ها در رابطه با پی می شود هم چنین کاهش وزن طبقات کاهش ابعاد ستون ها را نیز در پی خواهد داشت، اما از همه مهم تر بحث کاهش خطر خسارات وارده از سمت زلزله به سازه می باشد.
۴) عایق بودن در برابر سرما، گرما و رطوبت: فوم بتن ها به علت پایین بودن وزن مخصوص عایق خوبی در برابر سرما و گرما هستند و هزینه های مربوط به عایق های حرارتی را کاهش می دهند همچنین بخاطر بالا بودن ضریب جذب اکوستیک بالا عایق صدا نیز می باشند.
۵) مقاومت در برابر نفوذ آب: فوم بتن ها به علت بالا بودن میزان تخلخل در سطح در برابر نفوذ آب و رطوبت مقاومند.
۶) اقتصادی تر بودن: قيمت تمام شده هر متر مكعب فوم بتن نسبت به ساير روشهاي كفسازي ارزانتر میباشد. البته اين موضوع بستگي به محل اجراي پروژه و عوامل ديگر همچون دسترسي به مواد اوليه، دستگاههاي مورد نياز و … نیز دارد كه در مورد هر پروژه بايد بررسي و مقايسه انجام شود.
نحوه استفاده صحیح از بتن فوم |
قبل از اجرای کف سازی، ابتدا باید محدوده موردنظر پاکسازی شده و هیچگونه موادی همانند گچ که بعد از جذب رطوبت می تواند تغییر حجم داشته باشد وجود داشته باشد. سپس ترازبندی کف انجام می شود که این کار توسط شیلنگ تراز یا دوربین یا تراز لیزری و … صورت می گیرد تا سطح کاملا تراز شود و یا اگر شیب معینی مدنظر بود اجرا شود. پس از استقرار دستگاه ساخت فوم بتن در محل و لولهكشي از دستگاه تا محل اجراي کفسازی، مصالح کفسازی بر اساس نسبتهاي مشخص با عيار سيمان حدود ۲۰۰ الي ۲۵۰ كيلوگرم و نسبت آب به سيمان ۰٫۵ الي ۰٫۶و مصرف فوم حدود ۰٫۸ الی ۱٫۲ در هر متر مكعب با هم تركيب ميشوند. به اين صورت كه معمولاً ابتدا آب و سيمان در داخل ميكسر دستگاه با هم تركيب شده و فوم نيز به قسمت فوم ساز دستگاه اضافه ميشود و مايع فوم در اين دستگاه طي فرآيندي تبديل به كف شده و سپس به ميكسر اضافه ميشود و سپس فوم بتن حاصل به محل مورد نظر پمپ ميگردد. براي پهن كردن فوم بتن از پاروي مخصوص استفاده ميگردد.
معایب استفاده از بتن فوم |
1) بهتر است در محیطهای کوچک و بسته از فوم بتن استفاده نشود، چراکه با افزایش حرارت مادهی درون فوم بخار میشود و باعث آسیب به سلامت اشخاص میشود.
2) قطعات پیشساخته این محصول بسیار گران قیمت میباشند.
3) نیاز به متخصص برای نصب قطعات پیشساخته وجود دارد و امکان نصب این قطعات بدون متخصص با مشکل روبهرو است.
4) متخلخلتر شدن در لایه سطحی به دلیل اینکه حجم مادهی درونی 40 درصد بوده و نیروی گرانشی نیز بر آن تأثیر دارد. بااینحال لایه کفی متخلخل آن نسبت به لایه سطحی کمتر است.
5) بهمرور زمانبر سطح فوم بتن ترک ایجاد میشود که در صورت عدم نگهداری مناسب این ترکهای موجود بروی سطح فوم بتن بر اثر گذر زمان بزرگ و بزرگتر میشوند بهطوریکه فوم تکهتکه میشود.
6) فوم بتن در برابر تغییرات دما مقاومت زیادی نداشته بهطوریکه ممکن است در فصل زمستان از بین برود و آسیب جدی به ساختمان وارد کند.
7) به کار بردن فوم بتن در دیوارچینی یک ساختمان موجب افزایش مصرف ملات میگردد چراکه این فوم از قدرت چسبندگی پایینی برخوردار بوده و به همین دلیل به ملات فراوانی جهت چسبندگی نیاز است.
دیدگاه خود را بنویسید